Home Jocuri cu tractoare Jocuri cu tractoare
Jocuri cu tractoare PDF Imprimare Email
Jocuri cu tractoare
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 14:15
Ca un copil, aproape toata lumea a fost pasionata de jocurile cu tractoare. Fie ca au ajuns sa detina o ferma proprie sau sa intemeieze o firma de avocatura, multi au avut o inclinatie pentru tractoare chiar si dincolo de copilarie. In cazul in care nu aveti un tractor la dispozitie, Internetul este un loc bun pentru a satisface dorinta de a avea propria afacere in agricultura. O varietate de jocuri cu tractoare sunt disponibile online.

Jocuri cu tractoare - John Deere Combine Combat
John Deere este unul din marii producatorii mondiali de tractoare . Pentru a ajuta la construirea brandului chiar mai mult, compania a sponsorizat Combine Combat, un joc in care jucatorul controleaza un tractor John Deere cu scopul de a recolta majoritatea culturilor din domeniu. Trucul este ca un alt, jucator controlat de computer are de realizat aceeasi sarcina. Jucatorul trebuie sa utilizeze tot felul de upgrade-uri si accesorii John Deere reale in scopul de a obtine un avantaj fata de computer.

Jocuri cu tractoare - JCB Rally
JCB Rally este un joc destul de usor de jucat. Puteti utiliza tastele sageata de pe tastatura computerului pentru a conduce un tractor in jurul unei piste de curse. Provocarea este de a evita conurile si obstacolele din cale. Jocul urmareste cat timp este nevoie pentru a finaliza fiecare tur, permitandu-va sa incercati mai multe tururi pana cand veti reusi sa doborati propriul record.
 

Sondaje

Ai condus vreodata un tractor
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com