Home Tractoare de vanzare
Tractoare de vanzare
Tractoare de vanzare PDF Imprimare Email
Tractoare de vanzare
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 14:15
Tractoarele John Deere este de departe cel mai popular brand de tractoare de vanzare si recunoscut pe scara larga in Statele Unite. John Deere 8345RT Track Tractor este cel mai recent model in linia John Deere de tractoare de vanzare. Cu gama de modele care pot ajunge pana la 345 de cai putere care cu siguranta nu au lipsuri in departamentul de putere si forta. Confortul este, de asemenea, ceva pe care John Deere ia in serios, de asemenea.

Ei au introdus o suspensie cu perna de aer pentru a face calatoria mai confortabila. Tractoarelede vanzare New Holland se afla pe piata incepand cu anul 1895 si sunt destul de populare in intreaga lume. Din toti producatorii majori de tractoare de vanzare, New Holland au cea mai multa experienta de timp in acest domeniu. New Holland produce, de asemenea, combine, care sunt utilizate in comertul agricol.

Prin urmare, New Holland are cunostinte vaste din sectorul agricol care le fac sa fie destul de popular. Cel mai nou tractor de vanzare New Holland este Workmaster. Workmaster a fost un tractor popular cu multi ani in urma, care a fost restructurat pentru a se potrivi nevoilor moderne ale agriculturii de azi. Este simplu si confortabil, durabile si de incredere in acelasi timp.

Cu cincizeci si cinci de cai putere pe unele modele Workmaster in mod clar puterea nu va reprezenta un impediment. In plus fata de Workmaster, New Holland abia a produs un tractor de vanzare alimentat cu hidrogen, modelul NH2, care nu emite poluanti in atmosfera. Tractorul de vanzare NH2 este, fara indoiala ce mai ecologic tractor de vanzare de pe piata. In 1985, Ford a cumparat compania New Holland, desi fiecare dintre cele doua au continuat sa operezea sub numele lor proprii de marca pana cand compania a fost cumparata de Fiat in 1991.

Desi Fiat a oprit folosirea numelui Ford pe tractoare in 2000, Ford ramane inca unul din cele mai populare marci de tractoare de vanzare din toate timpurile. In prezent, cel mai utilizat tractor de vanzare Ford din toate timpurile este un model din seria N. Acest tractor a fost destul de popular si la preturi accesibile in timpul zilei sale. Cu toate ca aceste tractoare de vanzare sunt acum considerate a fi antichitati ele sunt inca destul de populare.
 


Sondaje

Ai condus vreodata un tractor
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com