Home Tractoare mici
Tractoare mici
Tractoare mici PDF Imprimare Email
Tractoare mici
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 14:16
Multi locuitori care se deplaseaza dintr-un oras intr-un mediu rural se pemenesc cu un teren de ingrijit mult mai mare decat au fost obisnuiti. Intretinerea unui teren cu o suprafata de pana la maxim un hectar nu reprezinta o problema, insa pentru suprafete putin mai mari este necesara investirea intr-un tractor mai mic pentru a reduce cantitatea de timp petrecuta cu mentinerea terenurilor. Insa alegerea unui model poate fi dificila, de aceea este util sa trecem peste problemele comune pe care proprietarii le pot avea in ceea ce priveste aceste tractoare mici.

Care este dimensiunea tractorului de care am nevoie?
Cea mai importanta decizie este ceea care implica dimensiunea tractorului care se potriveste cel mai bine cu nevoile noastre. Dealerii de tractoare mici va pot rezolva in mare parte aceasta problema si va vor recomanda tractorul potrivit pentru orice fel de aplicatie cu care va confruntati. De exemplu, tractoarele mici de gazon sunt adesea suficiente pentru un teren de un acru, dar odata ce aveti suprafete ce ajung pana la doua sau trei hectare, este recomandat sa va indreptati atentia catre un tractor mai mare.

Tu ar trebui sa ia in considerare de asemenea, daca sau nu aveti de gand sa-l utilizati pentru alte proiecte in afara de intretinerea gazonului. Cu cat mai mare este tractorul cu atat sarcinile pe care le poate indeplini sunt mai diverse si se pot atasa mai multe echipamente aditionale.

De ce caracteristici voi avea nevoiee?
Alegerea tractoarelor mici cu caracteristici potrivite este, de asemenea, importanta. De exemplu, daca aveti de gand cu privire la utilizarea diverselor accesorii, este util sa cumparati un tractor care are un carlig cu 3 puncte, care va permite sa schimbati cu usurinta atasamente in functie de sarcina de lucru. Ar trebuui luat in considerare, de asemenea, terenul pe care tractoarele mici vor fi folosite. In cazul in care tractiunea pe terenul dumneavoastra este probabil sa fie slaba din cauza solului sau poate din cauza terenului deluros, atunci, probabil, va veti orienta spre un tractor mic cu tractiune pe toate cele patru roti.

Care sunt atasamentele necesare?
Tractoare mici ofera o varietate mai mare de optiuni atunci cand vine vorba de tunsul gazonul decat cositoare standard. Atasamentele de cosit pot fi adesea montat langa, sub sau in spatele tractoarelor mici. Puteti adauga, de asemenea, alte dispozitive pentru a realiza o mare varietate de sarcini, inclusiv aratul zapezii sau chiar excavarea.

Tractoarele mici aduc un mare plus la orice gospodarie in cazul in care o masina de tuns normala, pur si simplu nu o va face. Puteti realiza lucrari mai multe si o mai mare varietate de sarcini in mai putin timp decat cu ajutorul cositoarelor traditionale, si cu ingrijirea corespunzatoare va vor ajuta cu terenul dumneavoastra in anii ce urmeaza.
 


Sondaje

Ai condus vreodata un tractor
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com