Home Tractoare romanesti
Tractoare romanesti
Tractoare romanesti PDF Imprimare Email
Tractoare romanesti
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 14:16
Tractoarele Hoyo facute in orasul Rasnov din judetul Brasov, Romania, au primit recent omologarea acestora, a anuntat directorul executiv Denisa Vasilescu intr-o declaratie de presa.

"Vinerea trecuta am primit omologarea pentru variantele de tractare romanesti de 30, 50-55 si 90 de cai putere, anul viitor vom continua omologare pentru o alta serie de tractoare romanesti, avand in vedere ca vom produce tractoare cu o putere intre 25 si 120 cai putere. Proiectul fabricii va fi realizat pe parcursul anului 2010. Pentru moment, fabrica de la Rasnov doar asambleaza componente importate din China si componente finale ale tractoarelor. In timp ce proiectul se desfasoara, sali de comanda vor fi realizate pentru fabricarea de componente de tractor ", a spus Vasilescu.

Pana in prezent, fabrica din Rasnov a produs 92 de tractoare romanesti pentru fermierii romani individuali si intreprinderi agricole. Pentru inceput, fabrica are 20 de persoane, dar cei din conducere vor doresc sa se extinda. Pretul standard pentru un tractor Hoyo variaza intre 6500 si 19000 de euro, dar poate ajunge si la sume mai mari, daca sunt dorite si imbunatatiri suplimentare.

Fabrica de la Rasnov a fost deschisa in septembrie 2009 pentru a produce 20.000 de tractoare romanesti pe an, in cadrul unui proiect de investitii in valoare de 50 de milioane euro. Componentele tractoarelor romanesti sunt importate din China si asamblate la fabrica, care are un plan de dezvoltare pana in 2012. Initial programat pentru decembrie 2009, fabricarea primului tractor a fost amanata pana in mai 2010 din cauza unor intarzieri in liniile de asamblare.

Fabrica din Rasnov este controlata de catre Hoyo - SHK Modern Agricultura Echipament LLTD Co din China, unic proprietar Shantuo Agricultural Machinery Equipment Co Ltd. pentru piata europeana, cu 80 la suta din actiuni, iar restul de actiuni detinute de Goldex Industry, detinuta integral de Denisa Vasilescu.

Compania comercializeaza tractoare romanesti pe intreg teritoriul tarii, in Republica Moldova, dar si in tarile vecine precum: Bulgaria, Serbia si Ungaria. In ultimi ani numarul tractoarelor romanesti disponibile pe piata europeana au inceput sa se mareasca. Acest lucru poate ajuta la dezvoltarea economiei, lucru care nu poate decat sa ne bucure pe noi toti.
 


Sondaje

Ai condus vreodata un tractor
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com