Home Tractoare second hand
Tractoare second hand
Tractoare second hand PDF Imprimare Email
Tractoare second hand
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 14:15
Tractoarele second hand sunt coloana vertebrala a fermierilor si a tuturor celor care sunt implicati in afaceri de agricultura si transport. In agricultura, tractoarele joaca un rol foarte important, utilizarea tractoarelor are un impact urias asupra randamentului agriculturii, productiei si cel mai important in costul de productie. Tractoarele second hand nu sunt folosite doar in agro-businessuri, dar, de asemenea, sunt folosite in transportul la distanta mica.

Ele ajuta cu adevarat o multime de oameni in a economisi bani prin evitarea altor mijloace de transportat scumpe. Obtinerea unui tractor nou cu nume nu este posibila pentru multi dintre fermieri, mai ales pentru cei ce detin terenuri mici. Cu toate acestea tractoarele second hand ar putea fi o solutie pentru multi fermieri care isi doresc sa cumpere un tractor. Astazi, exista multe companii care se ocupa cu exportul si importul de echipamente folosite printre care si tractoare second hand.

Aceste companii opereaza in intreaga lume si isi desfasoara activitatile comerciale in toate colturile planetei. Majoritatea companiilor de import-export a echipamentelor cumpara echipamente la mana a doua sau echipamente folosite, care sunt in stare buna. Dupa cumparare, ei trimit aceste echipamente in revizie pentru controlul calitatii si orice fel de reparatii. In cele din urma acestea vand comerciantilor care la randul lor vand produsele utilizatorul final agricultor.

Aceste companii ofera Tractoare second hand la preturi accesibile. Majoritatea acestor companii provin din Japonia; OHO Trade Company este o astfel de companie care a reusit sa vanda astfel de echipamente intr-un numar record la scara larga. Majoritatea tractoarelor second hand oferite apartin unor marci, cum ar fi Kubota, Yanmar, Iseki, Hinomoto, Shibaura, Satoh, si multe altele in intreaga lume, care poate fi comandate online.

Exista multe beneficii in achizitionarea tractoarelor second hand, in primul rand acesta vor fi mult mai ieftine si in al doilea rand acestea au un brand al unei companii importante care garanteaza calitatea produsului. Alte beneficii incluse este faptul ca veti obtine detalii complete a tractoarelor second hand si caracteristicile sale. Cumparatul tractoarelor second hand ar trebui sa evalueze anumiti factori care pot sa te faca mai increzator in achizitionarea de echipamente second hand.

Agricultorii ar trebui sa se asigure ca brandul si echipamentele care le sunt livrate sunt aceleasi pe care si le-au ales. Agricultorii ar trebui sa ia detalii complete ale tractoarelor inainte de a accepta tractoare. In afara de aceasta ei ar trebui sa verifice de asemenea, documentele juridice complete. Cumpararea tractoare second hand ar putea fi foarte utila pentru agricultori. Aceasta cresc productivitatea agriculturii si productiei reduccand munca depusa de muncitorii in agricultura.
 


Sondaje

Ai condus vreodata un tractor
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com