Home Tractoare U650 Tractoare U650
Tractoare U650 PDF Imprimare Email
Tractoare U650
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 14:16
Tractoarele sunt cele mai esentiale elemente necesare in scopul cresterii agricole si de care aveti nevoie pentru a alege cea mai eficienta cale pentru tine. Exista numeroase modele si sunt ddisponibile diferite tipuri, Unul dintre modelul cel mai eficient si mai popular tractor folosit in tara noastra pe parcursul utlimilor ani a fost tractorul u650 lung. Acest model special de tractor u650 vine impreuna cu diverse aplicatii in caietul de sarcini, dar ele sunt folosite in special in scopuri agricole.

Tractrul u650 este un model mai vechi din 1970 si initial a fost dotat cu un motor diesel Perkins cu sase cilindri Tractoarele agricole trebuie sa aiba putere cat mai mare, cele cu 54-100 de cai putere sunt ideale. Constructia tractoarelor u650 este oarecum mare cu diametrul rotilor din spate de 94.34 inchi si greutati cuprinse intre 4.000 si 7.000 de kilograme.

Servodirectia asistata, franele cu discuri independente sunt toate caracteristicile care fac ca oamenii sa cumpere tractoare u650pe termen lung pentru fermele lor. Acesta este un model popular, dar exista unele si altele, si toate au propriile lor pentru domenii specifice, sunt puternice si este necesar sa va decideti care este cel mai bun pentru dumneavoastra. Unele dintre modelele de tractoare u650 are tractiune 4x4 care face manipularea si controlul pe teren accidentat mult mai usor.

Motorul pentru aceste utilaje este in medie diesel cu 6 cilindri, cu un rezervor de 50 de litri de combustibil. Extensiile hidraulice, motorul diesel si puterea variaza de la model la model si in functie de locul de munca, ele sunt proiectate sa functioneze diferit. Daca un tractor u650 este proiectat pentru arat, mai degraba decat de recoltare caracteristicile sale vor fi diferite fata de cele ale tractoarelor pentru recoltat. O alta olta versiune de tractor u650 mare este varianta care ruleaza cu patru cilindri de benzina care distribuie in jur de 1456 RPM cu o viteza totala de 1000 de metri pe minut.

Acest model de tractor u650 este disponibil de la sfarsitul anilor 1940. In ciuda faptului ca este vechi, are propriile caracteristici specifice. Puteti alege intre cateva modele diferite de tractoare u650, cu caracteristici explicite pentru scopuri specifice. Puteti gasi modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastra si singurul lucru pe care trebie sa-l faceti este sa va informati corect cu privire la modelel deja existente pe piata pentru alegerea tractorului care va este necesar. Deci, stabileste-ti mai intai nevoile si apoi informeaza-te despre colectia de modele diferita pentru a face alegerea potrivita.

 

Sondaje

Ai condus vreodata un tractor
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com